23 Nisan 2009

MAKEDONYA PAÇASI




Malzemeler


· 3 kaşık un
· 2 kaşık sirke
· 4-5 diş sarımsak iyice dövülmüş
· 1 adet yumurta
· 2 bardak kadar et suyu yada sade su kullanılacak ise 1 adet tavuk bulyon
.tavuk göğsü yada herhangi bir parçası haşlanıp iri parçalara ayrılmış

Hazırlanması

· Bütün malzemeleri güzelce çırpıp ocağa koyun.Devamlı karıştırın.Boza kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirmeye devam edin.Paçanız koyulaştıça su ilave edebilirsiniz.
· Servis yaparken ( kızarmış sucuk misket köfte) didiklenmiş tavuk eti üzerine döktükten sonra kızdırlmış yağ ve biber gezdirerek sıcak olarak servis yapın.


Afiyet Olsun





Afiyet olsun