Malzemeler
· 2 kaşık sirke
· 4-5 diş sarımsak iyice dövülmüş
· 1 adet yumurta
· 2 bardak kadar et suyu yada sade su kullanılacak ise 1 adet tavuk bulyon
.tavuk göğsü yada herhangi bir parçası haşlanıp iri parçalara ayrılmış
Hazırlanması
· Bütün malzemeleri güzelce çırpıp ocağa koyun.Devamlı karıştırın.Boza kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirmeye devam edin.Paçanız koyulaştıça su ilave edebilirsiniz.
· Servis yaparken ( kızarmış sucuk misket köfte) didiklenmiş tavuk eti üzerine döktükten sonra kızdırlmış yağ ve biber gezdirerek sıcak olarak servis yapın.
Hazırlanması
· Bütün malzemeleri güzelce çırpıp ocağa koyun.Devamlı karıştırın.Boza kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirmeye devam edin.Paçanız koyulaştıça su ilave edebilirsiniz.
· Servis yaparken ( kızarmış sucuk misket köfte) didiklenmiş tavuk eti üzerine döktükten sonra kızdırlmış yağ ve biber gezdirerek sıcak olarak servis yapın.
Afiyet Olsun
Afiyet olsun