12 Aralık 2007

Kahve Ve Kitap Keyfi'nin Dayanılmaz Hafifliği


-Kahve kitap keyfinin dayanılmaz hafifliği etkinliğinde hediyemi ben sevgili Fidan'dan aldım. Canım arkadaşım aldığın kitap o kadar sürükleyici idi ki bir solukta okudum.En kısa zamanda kitabını blogumda büyük bir zevkle tanıtacağım.

-Hediyelerim geldiğinde malesef ben iş yerinde değildim.Elimde olmayan nedenlerden dolayı hem işimden hemde bilgisayarımdan uzakta kaldım.Hatta aklıma bile gelmedi desem yeridir.Ama tüm o sıkıntımın ortasında bir sabah işe geldiğimde masamın üzerinde beni bekleyen kargo paketini görünce önce şaşırdım. Allah Allah bu ne ola ki diye düşünürken bir yandan da paketide mıncıklıyordum. İşte o anda elimin altında hissettiğim kahvenin kendine özgü dokusu beni kendime getirdi. Yaşasın benim hediyemde gelmişti. Heyecanla paketimi açtım. Kitabımı kurcaladım ama önce kahveyi açıp kendime güzel bir kahve yaptım. Nefisti. İnsanın mutsuz ve karamsar hissettiği bir dönemde gelen hediye benim için yağmur yağarken aniden güneşin açıpta gözkyüzünde parlak renkli bir gök kuşağının oluşmasına benziyordu. Beni rahatladı ,sevindirdi ve huzur verdi. Hiç tanımadığın birirleri tarafından düşünülmek ve emek harcanarak sana bir kitap seçilmiş olması çok hoş bir duygu.

-Kahve verip hizmet edenlerin çok kitaplığın hep dolu olsun arkadaşım çok çok teşekkür ederim.

-Tabii bu güzel etkinliği akıl edip elini taşın altına koyan emek veren Burçak'ada çok teşekkür ediyorum. Sayende yeni insanlarla tanıştım yeni dostlarım oldu.İyi ki varsın. Kitapsever insanları sayende tanımak büyük bir onur.Bu şimdiye kadar katıldığım en değişik ve keyif verici etkinlikti.


Oylum Özmen