07 Ocak 2008

mutlu yıllar


Biraz geç oldu farkındayım. Neyse geç olsunda güç olmasın demişler he he. Tamam ,itiraf ediyorum tembellik yaptım. Alla alla senenin ilk haftasında biraz yayıldım işte.Hatta tembellik işini biraz uzun zamana yayabilmek için yeni bir yazar bile ayarladım.Yakında kendisi bizlerle birlikte olacak.Ama arkadaş sanırım benden beter çıktı nerdeyse bir aydır bana foto ve tarif yollayacak.Duydun mu arkadaşım seni şikayet ettim işte :) Bir blogda bir tane bezgin ve yorgun yeterli abartmaya gerek yok demi. Acemiler çok çalışmalı.

En son mutluluk mutfakta gizlidir’in düzenlediği etkinlikte bana hediyem Yeşimli Tarifler’den geldi. Mikser şeklinde seramikten nefis bir mumluk veya kokudanlık olarak kullanılabilecek çok şık bir biblo. Yanında vanilya kokulu mumu ile birlikte. İnan Yeşim senin yaptığın nefis yemeklerden daha çok hoşuma gitti bu hediye. Üstelik taaa nerelerden tek parça halinde gelmeyi başardı. Mutlu yıllar ve en orijinal tariflerin blogunda olduğu dünya çapında bir şef olmanı diliyorum.(yaaa ben böyle arzu ettim dilek tutarken sınırlamalar mı olacak? yok kardeşim.)

Vee Burçak hanım.Müthiş organizatör.Yalnız bilmem farkında mısın bu iş sana biraz pahalıya patlayacak.Çünküüü devamını bekliyoruz.Gelecek etkinlik ne olacak? Ne yapacaksın?Çok iyi oldu bu seri arkadaş. Bu arada bir sır vereyim sana gene kedi krizim tuttu. Kedi istiyorum arkadaşlar.



Tekrar ve kocaman bir MUTLU YILLLAAAAARRRRRR.