26 Şubat 2008

FISTIK AROMALI MOZAİK PASTA



1-BARDAK SÜT
½ BARDAK ŞEKER
½ PAKET MARGARİN
1PAKET PETİBÖR BİSKÜVİ
1 BARDAK KURU ÜZÜM
1 PAKET FISTIK AROMALI DONDURMA TOZU
1 PAKET HAZIR ÇİKOLATA SOS

MARGARİNİ ERİTİN. BİSKÜVİLER VE KURU ÜZÜM HARİÇ TÜM MALZEMELERİ KARIŞTIRIP ŞEKER ERİYENE KADAR KARIŞTIRIN. İRİCE PARÇALADIĞINIZ BİSKÜVİLERİ VE KURU ÜZÜMÜ KARIŞIMA İLAVE EDİP KAŞIKLA İYİCE KARIŞTARALIM. ORTA BOY KEK KALIBININ İÇİNDE STRECH FİLME SARIP BUZDOLABINDA EN AZ YARIM GÜN BEKLETELİM. MÜMKÜNSE MOZİK PASTANIZI BİR GÜN ÖNCEDEN HAZIRLAYIN. DİLİMLEYEREK VE ÜZERİNE TARİFİNE GÖRE HAZIRLADIĞINIZ ÇİKOLATA SOSU GEZDİREREK SOĞUK SERVİS EDELİM.

AFİYET OLSUN
OYLUM ÖZMEN

1 yorum:

Mutfak Havlusu dedi ki...

fıstıkla oluşan herşeyde hem ilginç bir aroma ve lezzet var.
ben varım bu lezzete:)