08 Haziran 2009

KAHVE KİTAP VE ÇİKOLATA ETKİNLİĞİ


Satisfy My Soul - Bob Marley & the Wailers


Biraz meşakketli oldu bana ulaşması ama son hediyelerim sevgili Yaren den geldi.Çikolataların tadına önce tadına oğlum baktı.


Sevgili Yaren incelikli mektubuna ve güzel hediyelerine çok teşekkür ederim.Kitabını okumaya başladım bile.Nice arzu ettiğin hediyeler senin olsun.Yeni bir etkinlikte buluşmak ümidiyle.Etkinliği düzenleyen canım arkadaşım Burçak umarım yılmaz etkinliklerine devam edersin.






2 yorum:

Yaren dedi ki...

Sevgili Oylum hediyelerin sana gecte olsa ulasmasina sevindim canim. Umarim zevkine hitap etmistir. Güzel bir ani olarak kalir insal. Oglusunada sanada afiyet seker olsun. Bu güzel etkinligi düzenleyen Burcak arkadasimiza da ayrica tesekürler ediyorum,böyle güzel süprizler yasama veya yasatma firsati verdigi icin. Hem hediye süpriz hemde hediyenin sahibi sürpriz olunca cok daha eglenceli ve hos oluyor. Farkli arkadaslari tanima firsatimiz oluyor. Sevgili Oylum sayfalarimizda bulusma dilegiyle ,sevgile kal :)

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Oylumcuğum, hediyelerin ne kadar incelikle seçilmiş! Hepsi birbirinden güzel! Yaren'in de senin de yüreğinize sağlık!
Ayrıca güzel düşüncelerin için de çok çok teşekkür ederim! Oğluşunla birlikte afiyetle yiyin, afiyetle kahveni yudumla! Büyük bir keyifle de kitabını oku!
Gülümseyerek anımsayacağın bir anı olduysa ne mutlu bize!
Sıcacık sevgiler sana!